Aktiva seniorer Gävle

”Storvetas” Park Gamla Gefle

Välkommen till Aktiva Seniorer Gävle

Aktiva Seniorer Gävle är en ideell förening som är politiskt, religiöst och pensionärsfackligt oberoende . Föreningen, som har ca 300 medlemmar, är ansluten till det nationella ”Förbundet Aktiva Seniorer” som har ca 20 000 medlemmar. Föreningens inriktning är att främja seniorers kulturella och andra gemensamma intressen. Vår verksamhet bygger på att medlemmarna bidrar med sitt kunnande och sin tid, så att vi till låg kostnad kan erbjuda program som passar alla.
Föreningen Aktiva Seniorer Gävle präglas av nyckelorden GLÄDJE – KVALITET – GEMENSKAP

Golfturnering mellan Aktiva Seniorers föreningar

Ingen förening har anmält intresse för att arrangera det traditionella FAS-mästerskapet i golf, varför vi åtminstone gör ett uppehåll med tävlingen i den ursprungliga formen. Kanske återkommer den i samband ...
Läs Mer

Stadsvandringen inställd

Vi har fått mail från Arkiv Gävleborg som håller i stadsvandringarna i Gävle om att denna aktivitet som vi bokat 27/4 måste inställas.
Arkiv Gävleborg har fått meddelande från Region ...
Läs Mer

Inställda aktiviteter våren 2021

Pga det fortsatt rådande coronaläget måste vi tyvärr meddela att Aktiva seniorer ställer in samtliga månadsmöten och inomhusaktiviteter under våren.
Utomhusaktiviteterna räknar vi med att kunna genomföra! Vi får ta nya ...
Läs Mer

Inför Årsmötet

Hej alla Aktiva Seniorer, Ni har fått inbjudan till, och information om, årsmötet som styrelsen i år håller som digitalt möte pga corona-läget.
För att ändå ge er medlemmar möjlighet ...
Läs Mer