Aktiva Seniorer Gävle är en ideell förening som är politiskt, religiöst och pensionärsfackligt oberoende . Föreningen, som har ca 300 medlemmar, är ansluten till det nationella ”Förbundet Aktiva Seniorer” som har ca 20 000 medlemmar. Föreningens inriktning är att främja seniorers kulturella och andra gemensamma intressen. Vår verksamhet bygger på att medlemmarna bidrar med sitt kunnande och sin tid, så att vi till låg kostnad kan erbjuda program som passar alla.
Föreningen Aktiva Seniorer Gävle präglas av nyckelorden GLÄDJE – KVALITET – GEMENSKAP

Cykelutflykt till Hemlingbysjön

I underbart sommarväder cyklade 7 seniorer till Hemlingbysjön under ledning av Kerstin Nilsson. En av de sju tycktes "flyga" fram. Personen i fråga "fuskade" lite genom att fara fram på en alldeles nyinköpt elcykel. Turen gick i alla fall från samlingsplatsen "Busstorget" vidaremot Hemlingby och Skogmursvägen ut till Hemlingbysjön. Där hittade vi en gammal brygga som tillhör ett sommarhus ägt av NTO. Vi placerade oss där och kunde njuta av en härlig fikapaus och lite prat om världsläget. Efter någon timme bar det av hemåt igen. Synd på så lite uppslutning en sådan perfekt cykeldag. Vi satsar på ny tur nästa år! Vi som cyklade kan rekommendera denna utflykt.Foto: Tommy Nilsson

Kommande aktiviteter

Bli medlem i föreningen


Bli medlem i föreningen
Klicka här ->(Anmälningsblankett)

Uppdatera kontaktuppgifter

Kom ihåg att meddela föreningen om ändrad adress, telefonnummer och mailadress
Viktigt för utskick, meddelanden m.m.
Fyll i blanketten genom att klicka här ->(Ändringsblankett)
eller ring vår kassör 070-5525481

Tack!

Matlagning

Intresserad?
Om Du är intresserad av att träffa trevliga medlemmar och laga mat tillsammans så startar vi en ny grupp när vi har fått 6 intresserade medlemmar.
Om Du inte har mail kan Du sms:a till: 070 255 80 70 (Lise-Lotte Elffors, web-ansvarig)

 

Förbundet Aktiva Seniorer

Förbundet Aktiva Seniorer. Klicka på loggan!

Besöksräknare

29144
IdagIdag4
IgårIgår15
Den här veckanDen här veckan19
Den här månadenDen här månaden279
Totalt (fr 2015-10-09)Totalt (fr 2015-10-09)29144